Overzichtsexpositie Jean Kamps in Axel

Galerie Lytse Skientme heeft enkele bronzen en stenen beelden van de Zeeuwse schilder/beeldhouwer Jean Kamps in stock. Van 3 februari t/m 20 juni 2018 organiseert Museum Het Warenhuis in Axel een expositie van zijn werk als schilder en beeldhouwer.

In het jaar waarin hij 80 hoopt te worden, is het tijd om een overzicht te geven van de veelzijdigheid van zijn werk als beeldend kunstenaar: achter-glas-schilderijen, waaronder de Vincent van Gogh-serie en het Oude Testament, tekeningen, beelden in steen, brons en keramiek.  De expositie heeft als titel: Jean Kamps, het verhaal.

Jean
Jean Kamps – Ikke, ikke, ikke (1991)

Het museum is open van woensdag t/m zaterdag van 11-17 uur.

Volg en like ons:

3 Comments

  1. Hello. Very interesting article but it’s hard to find galerielytseskientme.nl
    in search results. You are out of google’s top 10, so you can’t
    expect big traffic. You need hi quality backlinks to rank
    in serps. And you can get them for free, just search in google:
    forbesden’s tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.