Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterconcert Cathy & Theo op tweede kerstdag

26 december 2019 15:00 - 17:00

€10,

Ze traden al veel vaker samen op, Cathy Sikkens en Theo Stobbe, want ze vormen een geliefd muzikaal duo. Op tweede kerstdag zijn ze met een speciaal winters programma in Galerie Lytse Skientme in Koudum. Vanwege de winterse sfeer van het optreden zal ook de glühwein die middag niet ontbreken.

Cathy zoekt een mooie mix uit van liedjes die ze graag zingt. Over het algemeen vindt ze haar repertoire in de hoek van de folk jazz of barok jazz, maar ze mag ook graag uitstapjes maken naar andere genres. Theo speelt gitaar en maakt de arrangementen voor de begeleiding van de nummers. Daarin zal hij op tweede kerstdag op diverse gitaren ook zijn improvisatietalent laten horen.

Nieuw voor het duo is dat Cathy inmiddels ook gitaar speelt en dat Theo zo nu en dan de warme en heldere stem van Cathy niet alleen aanvult met zijn gitaar, maar ook met zijn eigen stem. Het publiek hoeft op deze tweede kerstdag echt niet alleen maar kerstliedjes te verwachten, maar wel een winterse sfeer en de gloed van wederkerend licht. En vooruit, dat mag ook best een kerstsfeer genoemd worden.

Winterconcert Cathy & Theo
Tweede kerstdag, 26 december, aanvang 15.00 uur
Galerie Lytse Skientme, Hoofdstraat 26, Koudum
Kaartje € 10,-  (inclusief drankjes – ook glühwein)
Reserveren via galerielytseskientme@gmail.com. Er is plek voor maximaal 30 mensen.

Gegevens

Datum:
26 december 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10,