Koudum viert de poëzie

Nu de Hoofdstraat in Koudum maar liefst vier galeries en een lunch-atelier rijk is, lijkt de tijd rijp voor samenwerking. Te beginnen op 17 februari met een gezamenlijk feest voor iedereen die van poëzie, kunst en muziek houdt. Het wordt een gevarieerde ontdekkingstocht langs alle locaties, met poëzie als bindende factor.

Het programma start in het Beeldhouwcentrum (op nr. 4), waar bezoekers worden ontvangen met koffie en thee. Aansluitend vindt hier een optreden van Mara-Luna Brandt Corstius en Tara Goodsir plaats. Daarna belicht Connie Harkema in Galerie Kunst in Beweging (op nr. 1) de ambachtelijke kant van de dichtkunst en leest daarbij voor uit eigen werk. Vervolgens draagt Brigitte Duin in Galerie Lytse Skientme (op nr. 26) gedichten voor en laat Jelle van der Meulen gedichten op muziek horen. Hierna is er muziek van Hessel Meijer en Theo Stobbe in Galerie de 13 Manen (op nr. 37a) en een poëzievoordracht van Gerda Veldman. Tot slot sluit Jan Kasteel van het Lunch-Atelier (op nr. 24) dit poëtisch festijn af met een culinaire bijdrage.

Kosten: € 7,50, inclusief koffie/thee bij aanvang en hapje en drankje na afloop

Tijdstip: zaterdagmiddag 17 februari van 14.00 tot 17.00 uur

Aanmelden: vóór 12 februari via galerielytseskientme@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.