Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poëtisch-muzikale lunch

16 februari 2020 11:00

€12,50

Galerie Lytse Skientme en het Lunch-Atelier in Koudum organiseren op zondag 16 februari een poëtisch-muzikale lunch. De gasten krijgen in het Lunch-Atelier hun natje en droogje en in Galerie Lytse Skientme wordt de geest op een aangenaam muzikale manier gevoed met poëzie.

Om 11 uur is iedereen welkom in het Lunch-Atelier op Hoofdstraat 24 voor een kopje thee of koffie met koek. Daarna presenteert het duo Hoed en de Rand in Galerie Lytse Skientme het eerste deel van het programma Zwervers, een poëtische zoektocht door de poëzie, waarin het duo bestaande gedichten en eigen poëtische liedjes zingt.

Hoed en de Rand bestaat uit Peter van der Steen en Jelle van der Meulen die sinds drie jaar in Koudum woont. Ze zingen Nederlandstalige poëzie, luister- en drinkliedjes. De melodieën bij de gedichten maken ze zelf. Voor hun eigen liedjes zijn inspiratiebronnen onder andere de zee en de liefde. Het duo zingt de liedjes en op muziek gezette gedichten meestal tweestemmig. Peter speelt daarbij gitaar, Jelle accordeon.

Na het eerste deel van Zwervers verhuist het gezelschap weer naar buurman Jan die ondertussen in het Lunch-Atelier voor lekkere lunchgerechten gezorgd heeft. Als daar de maag voldoende gevuld is, wordt het in Galerie Lytse Skientme tijd voor het tweede deel van de muzikale zwerftocht van het duo Hoed en de Rand door de poëzie.

Na het einde van de poëtisch-muzikale voorstelling, die rond 14 uur verwacht wordt, is er nog een nazit in het Lunch-Atelier. Mevrouw Vulpen draagt daar enkele gedichten voor en Lisette Autumn zingt een mooie mix van oude jazznummers en moderne popsongs.

Kosten van dit alles zijn € 12,50. Daarbij is inbegrepen de koffie/thee vooraf, het concert Zwervers en de lunch. De toegang tot de nazit met Lisette Autumn in het Lunch-Atelier is gratis, maar eventuele drankjes zijn daar niet bij inbegrepen. Bij deze poëtisch-muzikale brunch is plaats voor 30 deelnemers. Reserveren is noodzakelijk en kan via galerielytseskientme@gmail.com.

Poëtisch-muzikale lunch met Hoed en de Rand
Zondag 16 februari 11 – 14 uur (met mogelijkheid tot nazit met Lisette Autumn)
Galerie Lytse Skientme, Hoofdstraat 26, Koudum
Lunch-Atelier, Hoofdstraat 24, Koudum
Kosten: € 12,50
Reserveren (noodzakelijk): galerielytseskientme@gmail.com

Gegevens

Datum:
16 februari 2020
Tijd:
11:00
Kosten:
€12,50

Locatie

Galerie Lytse Skientme
Hoofdstraat 26
Koudum, Friesland 8723BH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0514856593
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.