Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Singer-songwriter Timo de Jong

15 oktober 15:00 - 17:00

€10,

Op zondagmiddag 15 oktober is het eerste concert in de reeks maandelijkse herfst- en winterconcerten 2023-2024 van Galerie Lytse Skientme met singer-songwriter Timo de Jong. Deze geboren en getogen Meppelaar woont alweer enige jaren in Leeuwarden. Daar ontwikkelde de zanger zich verder in het countrygenre, aanvankelijk met een begeleidingsband, maar tegenwoordig speelt hij weer solo als singer-songwriter. En dan komt zijn bijzondere stem met het donkere timbre ook het best tot zijn recht. Genre: akoestische alternatieve country/americana-muziek.

‘Als muzikant ben ik romantisch; veel optreden en weinig verdienen. Die clichés leef ik en ik geniet er ontzettend van.’ Dat staat in de biografie van de 35-jarige Timo de Jong bij zijn dit jaar verschenen album ‘Heart At Rest’. Timo benaderde Galerie Lytse Skientme toen hij vorig jaar van Marije de Vries gehoord had hoe leuk de huiskamersfeer is bij de herfst- en winterconcerten in de Koudumer galerie. Juist bij dergelijke kleinschalige optredens vindt hij het plezierig om interactie met het publiek te hebben en over zijn liedjes te praten. Dat belooft dus wat op zondagmiddag 15 oktober in Koudum.

Het optreden van Timo de Jong in Galerie Lytse Skientme (Hoofdstraat 26 in Koudum) begint om 15.00 uur en kost € 10,- inclusief pauzedrankje. Er zijn slechts dertig plaatsen beschikbaar! Reserveren kan via galerielytseskientme@gmail.com.

Gegevens

Datum:
15 oktober
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10,