Impressie van het optreden van Jeremy Johnson en Marije de Vries op 14 april 2024

Zondagmiddag 14 april 2024 konden we in Galerie Lytse Skientme genieten van het optreden van Jeremy Johnson en Marije de Vries. Het was de bedoeling dat deze beide singer-songwriters samen met Masha Schenkel zouden optreden als het trio Pinfeather, maar door omstandigheden kon Masha er niet bij zijn. Tijdens het optreden zei Marije wel een keer dat ze de derde stem van Masha in een bepaald nummer erg misten, maar daar had het publiek gelukkig helemaal geen last van.

Hieronder een filmpje dat een aardige impressie geeft van het optreden van Jeremy en Marije die beiden al eens solo optraden in onze galerie.

Nieuwsbrief 2024-3

Nieuwsbrief nummer 3 van 2024, verschenen op 31 maart, heeft twee belangrijke onderwerpen: de EXPOSITIE 2024 met 17 kunstenaars én het optreden van Pinfeather op 14 april 2024. De hele nieuwsbrief is hier te lezen.

Nieuwsbrief 2024-1 met de aankondiging van het optreden Vincent Corjanus op 14 januari en de expositie van Histoarysk Koudum

Begin januari is de eerste nieuwsbrief van 2024 verschenen. Daarin de nieuwe plannen voor de galerie, de aankondiging voor het intieme concert met de poëziepopliedjes van Vincent Corjanus op 14 januari en de expositie van Histoarysk Koudum in onze galerie van half januari tot half februari. Klik hier voor de online-versie van deze nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 2023-4

In de vierde nieuwsbrief van 2023 staat informatie over de tweede expositie van 2023 met dit keer alleen vrouwelijke kunstenaars. Joke Ket en Jessica Lelieveld kiezen voor hun objecten zelfs nadrukkelijk een vrouwelijk thema en willen een wereld uitbeelden met een vriendelijke rol van de mens. De harmonieuze natuurervaring in de schilderijen van Iris Duchateau sluit daar in zekere zin bij aan, net als de serie portretten met verschillende emoties van Gabi Vos.

Nieuwsbrief 2023-3

In de derde nieuwsbrief van 2023 staat informatie over het laatste winterconcert van dit seizoen en natuurlijk ook over de eerste expositie van 2023 met kunstenaars uit Drenthe. Die eerste expositie van 2023 is te zien vanaf 2023 en de officiële opening – met een hapje, een drankje en een praatje – is op zaterdagmiddag 8 april om 16:00 uur. Iedereen is daarbij van harte welkom.