Geslaagd poëtisch-muzikaal evenement in Koudumse Hoofdstraat

Op zondagmiddag 16 februari 2020 organiseerden Galerie Lytse Skientme en het Lunch-Atelier in de Hoofdstraat van Koudum gezamenlijk een poëtisch-muzikale lunch. Dat was een bijzonder geslaagd evenement, al hadden er best wat meer mensen van de partij mogen zijn.

De gasten werden om 11 uur met koffie/thee en koek ontvangen door Jan Kasteel in het Lunch-Atelier. Daarna verplaatste het gezelschap zich naar Galerie Lytse Skientme voor het poëtisch-muzikale programma Zwervers van het duo Hoed en de Rand. In de pauze van dat programma werd de lunch geserveerd in het Lunch-Atelier. Jan Kasteel had daar onder andere voor een voortreffelijke soep en een heerlijke quiche gezorgd.

Na afloop van het poëzieprogramma van het duo Hoed en de Rand, zo rond de klok van twee uur, was er nog een heel gezellige nazit in het Lunch- Atelier met muziek van Lisette Autumn. Enfin, het filmpje spreekt voor zichzelf.