Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Singer-songwriter Marije de Vries

15 januari 2023 15:00 - 17:00

€10,

Op zondagmiddag 15 januari speelt Marije de Vries in Galerie Lytse Skientme in Koudum. Marije de Vries is een singer-songwriter uit Burdaard, Friesland. De muziek die ze speelt bestaat uit haar eigen of bestaande folk- en soulliedjes. Met een gitaar, mondharmonica en een warme stem zet Marije de toon voor een dromerige en romantische sfeer. Artiesten als Leonard Cohen, Ray Lamontagne en Eva Cassidy zijn een grote inspiratiebron voor haar en dat kun je duidelijk terug horen in de muziek die ze speelt.

Marije de Vries zingt voornamelijk in het Engels. Zo nu en dan zingt ze ook in het Fries. Zo zong ze op Liet 2021 samen met Willy Darktrousers een door hen zelf geschreven Fries liedje ‘Oranje gloede’. In december 2022 was ze een van de Friese artiesten op het nieuwe evenement De Fryske Nije. Naast haar solo-optredens als singer-songwriters staat Marije ook op het podium als zangeres bij de zeskoppige popgroep Wonder of in het bruiloftsduo The Wedding Bells.

Het concert van Marije de Vries begint om 15.00 uur en kost € 10,- inclusief pauzedrankje. Optredens in Galerie Lytse Skientme zijn altijd kleinschalig, in huiskamersfeer. In de galerie zijn maximaal dertig plaatsen beschikbaar! Reserveren kan via galerielytseskientme@gmail.com. Galerie Lytse Skientme zit op Hoofdstraat 26 in Koudum.

Gegevens

Datum:
15 januari 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10,

Locatie

Galerie Lytse Skientme
Hoofdstraat 26
Koudum, Friesland 8723BH Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0514856593
Bekijk de site van Locatie