Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theo Stobbe: gitaarimprovisaties

27 oktober 2019 15:00 - 17:00

€10,

Een man en zijn gitaar en een artistieke omgeving. Meer is er niet nodig voor een inspirerende muzikale middag. En die elementen komen bij elkaar als op zondagmiddag 27 oktober gitarist Theo Stobbe optreedt in galerie Lytse Skientme.

Een concert met Theo staat garant voor een keur aan ritmen en harmonische variaties, alles geïmproviseerd. Hij neemt het publiek mee op zijn ontdekkingsreis in het muzikale domein. Het publiek kan kijken naar zijn vingers die de snaren beroeren, maar ook naar de schilderijen die aan de muur hangen of de ogen sluiten en alleen maar opgaan in de gitaarklanken.

Die klanken zullen waarschijnlijk vóór de pauze wat heftiger klinken en na de pauze wat meer meditatief. Maar dat weet je nooit zeker van tevoren, want het is niet voor niets geïmproviseerde muziek. De muziek die Theo Stobbe laat horen ontstaat grotendeels ter plekke en hangt af van de sfeer van het moment. Wat wel van tevoren vaststaat: het publiek ondergaat door het intense gitaarspel een indrukwekkende ervaring.

Theo Stobbe (gitaar)
Zondag 27 november 15.00 uur
Galerie Lytse Skientme, Hoofdstraat 26, 8723 BH Koudum
Reserveren: galerielytseskientme@gmail.com
Kosten: € 10,- inclusief pauzedrankje

Gegevens

Datum:
27 oktober 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10,
Evenement Tags:
, ,