Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Troubadour-songwriter Stefan van de Sande

24 november 2019 15:00 - 17:00

€10

Op zondagmiddag 24 november komt Stefan van de Sande naar Galerie Lytse Skientme in Koudum. Deze fulltime troubadour en songwriter reist door Europa om concerten te geven en muziek te maken. Het optreden begint om 15.00 uur.

Stefan van de Sande zingt mooie en inspirerende folkachtige liedjes. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en bluesharp. Tussen de liedjes door vertelt hij over zijn leven als reizend muzikant en zijn ontmoetingen met bijzondere mensen. Van die ontmoetingen maakt hij dan ook weer liedjes.

Oorspronkelijk komt deze muzikale verhalenverteller uit Zeeland en in de maand augustus speelt hij daar in heel wat strandpaviljoens. Een liedje als ‘Storm in Zealand’ is dus niet zo vreemd. Inmiddels leeft hij als een moderne troubadour: rondreizend en zijn liedjes zingend waar hij maar kan. Hij is op gezette tijden op tournee in Scandinavië, Duitsland of Schotland en uiteraard in Nederland.

De liedjes van Stefan van de Sande staan vol beschrijvingen van de ervaringen en gevoelens die hem ten deel vallen. Ze laten vaak een dromerige optimist zien die zijn grotendeels autobiografische liedjes op een even rustige als indringende manier met het publiek deelt. Dat stemt tot nadenken soms, of ontroert. Dat past uitstekend in de intieme sfeer van Galerie Lytse Skientme.

Reserveren noodzakelijk (er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar)

Stefan van de Sande, troubadour-songwriter
Zondag 24 november 15.00 uur
Galerie Lytse Skientme, Hoofdstraat 26, 8723 BH Koudum
Reserveren: galerielytseskientme@gmail.com
Kosten: € 10,- inclusief pauzedrankje

 

Gegevens

Datum:
24 november 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€10

Organisator

Galerie Lytse Skientme
Telefoon:
0514856593
E-mail:
galerielytseskientme@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Galerie Lytse Skientme
Hoofdstraat 26
Koudum, Friesland 8723BH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0514856593
Bekijk de site van Locatie