Herfstexpositie 2017-2

Brigitte Duin – schilderijen

Na de expositie met zeer recente, kleine schilderijen die bestemd waren voor de expositie Art Super in Hemrik (29 oktober t/m 10 december) hangt op onze herfstexpositie wat ouder werk van Brigitte Duin. Het zijn vrijwel allemaal olieverfschilderijen, deels uit de series Landescape en Deernis met de tuin.

herfstexpositie

 

 

 

 

 

Christiane van Dijck – keramiek

Deze Belgische kunstenaar woont en werkt vlak over de Nederlands-Belgische grens in het grensplaatsje Zelzate. Naast ‘gewoon’ keramiek maakt ze raku, zowel traditionele raku als het modernere naked raku. Soms laat Christiane haar werk vervolmaken door haar man, de metaalvormgever Carlos Betsens. Die weeft dan stalen pinnen door het keramiek.

Jean Kamps – brons

Jean Kamps werd geboren in Limburg en kwam na enig omzwerven in Zeeuws-Vlaanderen terecht. Hij schildert en als beeldhouwer werkt hij in keramiek, steen en brons. Naast het creatieve is de ambachtelijke uitvoering van zijn werk erg belangrijk. Hij giet zelf zijn bronzen beelden, die krachtig en eenvoudig van stijl zijn en vaak een vleugje humor hebben.